Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВСамият президент още през декември обяви

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВСамият президент още през декември обяви
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Поведението на президента Радев е нелепо

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Самият президент още през декември разгласи 28 март като първата допустима дата за избори. Всички бяхме с настройката, че това ще е датата, тъй като в своето изказване президентът звучеше неотстъпчив - колкото по-бързо, толкоз по-добре за страната. Вчера стана ясно, че и кметовете на обитаемоте места, които директно вземат участие в подготовката на изборния развой, също са с  настройката, че това ще бъде датата и даже към този момент са почнали диалози със здравното министерство, както и предварителни подготвителни дейности, които не изискват декрет. Тази дата беше още веднъж доказана преди празниците и в следствие сякаш някой забрани на президента да приказва за първата допустима дата и той стартира да се съветва с всички и за всичко. Стигна се до там, че той на следващия ден ще се съветва и с извънпарламентарни сдружения.

Това разяснява в ефира на бТВ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Редно е, когато някакво мнение бъде обществено оповестено, то най-малкото да бъде отстоявано или да се изясни какво постанова неговата смяна, счита тя.

Ако се вземе едно решение, считам, че президентът, който толкоз очакваше парламентарни избори или предварителни избори, в този момент е неуместно да няма мнение. Все отново Радев е някогашен боен. Надявам се, че в армията не изпращат първо войската, а по-късно да се пита трябваше ли да ги атакуваме и по кое време тъкмо. Нелепо е всичко това. Ние от ГЕРБ сме подготвени за избори по всяко едно време, безапелационна е Атанасова. 

Ние не работим кампанийно, нашият контакт с гласоподавателите в никакъв случай не е преставал. Така че дали на 28 март, април или май, ние сме подготвени, съобщи тя. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР